Стали известны некоторые факты о вчерашнем убийстве в школе Швеции

Новости Швеции 13.01.2016

Напомню- Вчера 15-летний подросток убил в школе ножом 14-летнего мальчика. В Швеции о подробностях убийства молчат, НО как пишут просторы фейсбука, и новости Литвы, убитый 14-летний мальчик был литовец, убил его чернокожий беженец. Мотив- мальчик заступился за девочку, которая подвергалась сексуальному домогательству, и был убит в спину ножом.
На фото убитый ребёнок, и надпись-Арминас заступился за одноклассницу, которая была подвержена сексуальному домогательству. Он был убит, беженцем.
Мы не забудем тебя, Арминас..
GLÖM ALDRIG ARMINAS!

Feministernas och PK-Sveriges lösning på sexövergreppen mot kvinnor: säg ifrån när någon kille drar ett sexistiskt skämt, för det är så strukturer skapas som möjliggör för värre övergrepp.

Femtonårige Arminas Pileckas från Baltikum försvarade svenska skolflickor från att trakasseras av nyanlända “flyktingar” i Broby. Han blev därefter knivhuggen till döds av jämnårige Ahmad (ursprung okänt/utanför Europa).

Glöm aldrig Arminas, en av mångkulturens offer, med mer mod än samtliga av våra politiker och journalister. Han dog i sin egen skola när han försökte försvara och upprätta de värden våra makthavare skulle försvarat åt oss. Femton år. Vilken hjälte, och vilken man. En ofattbar förlust. Glöm aldrig Arminas.

Uppdatering 21.07 den 12/1: Pappan pratar ut i litauisk media (svensk media vägrar ge ut hans version) han bekräftar att Arminas hamnade i konflikt med den syriska gärningsmannen Ahmad i samband med att Ahmad trakasserat kvinnliga skolkamrater. Ahmad kände sig kränkt för detta och hämnades genom att knivhugga Arminas till döds bakifrån. Arminas pappa berättar också att de inte fått ge sin version i svensk media. Vitfientlig media (Aftonbladet, Expressen, DN, SvD m.fl) vill inte höra deras sida av saken.
Arminas dog för att han försvarade svenska skolflickor från att sextrakasseras från invandrare från Tredje världen. GLÖM ALDRIG ARMINAS!

HuM6mR6t0bw

Источник

А также вы можете почитать:

всего просмотров 1452 , сегодня 1

  

Экзаменационный тест правил дорожного движения Швеции

Экзаменационные тесты В этих тестах вам нужно ответить за 50 минут на 70 вопросов из 905  Пройденный тест 52 вопроса правильно. (Вывод случайным образом)  Экзаменационный тест […]

Просмотров : 2705

Закладки


Premium WordPress Themes - AppThemes

       Premium WordPress Themes - AppThemes

Где вы хотите арендовать жилье?

Premium WordPress Themes - AppThemes

Категории объявлений